×

Sütik kezelése

Close
Book Your Reservation

Babor exkluzív kezelések

 

Babor HSR Lifting arckezelés

A kezelések eredményeképpen hatékonyan lehet késleltetni az öregedés jeleit: a sejtek élettartalmát megnyújtja és a bőröregedés folyamatát jelentős mértékben lelassítja.

Ugyanakkor az öregedés meglévő jelei, mint ráncok, rugalmasságvesztés, öregségi foltok és bőrpír kivételesen eredményesen csökkennek és az arcszín fiatalosan frissnek hat.

A HSR® liftinggel a BABOR kutatói csoportja a kozmetikai „lifting” területén ismét újító volt, azzal hogy kifejlesztette az egyedülálló HSR® Lifting Integral Complexet, mely a ráncképződés fő okai ellen lép fel. A három különösen nagy hatékonyságú aktív összetevő tökéletes mennyiségben és kombinációban egy átfogó „lifting” hatást hoz létre:

HSR® Lifting Integral Complex – ÚJ
1. Multitendyn -Serkenti a kollagén- és elasztin rostok képződését, ezáltal erősíti a szövetet. Javítja a kontúrt.
2. Liftolution – Létrehoz egy hálózati szerkezetet, erősíti és azonnali micro-lifting hatást hoz létre.
3. Glyco-Stop – Belülről csökkenti a ráncokat a kollagénrostok glikációjának megelőzésével. 

Ez a teljes körű emelő hatás, láthatóan és folyamatosan csökkenti a ráncokat. A bőr kisimultabb és a kontúr feszesebb – már az első naptól.

Célcsoport HSR lifting
Ránctalanító sorozat a 40+ korosztály számára, akiknek a bőre már egyértelműen veszített feszességéből és tónusából. A bőrön egyre több ránc jelenik meg, az anyagcsere lelassult, a bőr alultáplált és oxigénhiányos.

Babor ReVersive arckezelés

A BABOR kutató csapata ezért fejlesztette ki ezt a hatékony anti-aging sorozatot a REVERSIVE-t, innovatív RE-YOUTH (fiatalító) komplex-el.

Ez az exkluzív, precíziós formula, tökéletesen összehangolt, nagy teljesítményű aktív összetevőket tartalmaz mint a TELOVITIN, AGICYL, LUMICOLés az EPOCYL. A bőr vissza kapja a fiatalságát és ragyogását.

A sejtaktivitás biztosítja a telomerek védelmét és aktiválja a hosszú élet gént a SIRT-1-et. Plusz láthatóan és kézzel foghatóan megakadályozza a kollagén rostok számának csökkenését, valamint az oxidatív károsodásokat.

TELOVITIN – Hosszabb idejig tartja fiatalon a sejteket

Megőrzi és meghosszabbítja a sejtek élet ciklusát. Egy Noble-díjas kutatást alapul véve, védi a telomereket, segíti a sejtmegújulást és lelassítja a sejtek öregedést.

AGICYL – aktiválja a bőr saját védelmi mechanizmusait

újra aktiválja a bőr anti – aging mechanizmusát: minimalizálja a bőr saját anti-aging állományát és aktiválja a hosszú élettartam gént a SIRT-1-t.

LUMICOL – a ragyogásért és fényességért

Csökkenti a szövetekben a Protein felhalmozódását és a protein tioredoxinnal kiegyenlíti az arcszínt. A bőr visszanyeri a ragyogását.

EPOCYL – azonnal látható simaság

Ezzel a speciális felszíni struktúrával egy filmréteget képez a bőrön, 15 perc alatt láthatóan kisimítja/kiegyenlíti a ráncokat és bőrhibákat, hatása órákig látható.

Az exkluzív anti-aging bőrápolási sorozat, a REVERSIVE láthatóan csökkenti a mély ráncokat. Ragyogóbb és fiatalosabb megjelenést kölcsönöz a bőrnek és kiegyenlíti a tónusokat. Feszesebb és simább, bársonyosabb lesz a bőr.

A REVERSIVE megtartja a bőr egyedülálló szépségét, mialatt eltünteti a kisebb, életkorral kialakuló foltokat.

A kezelés menete:

 • Letisztítás, tonizálás
 • Peeling
 • Reversive hatóanyagok bejuttatása
 • Kényeztető, feltöltő masszázs
 • Feszesítő Pakolás
 • Befejező krém

Ricky Welch Effective touch masszázs

Ricky Welch napjaink egyik legismertebb masszázsterapeutája.

Ricky Welch 2011 óta dolgozik a BABOR nemzetközi vezető masszázstrénereként, és a legkreatívabb technikákat fejleszti ki számunkra. A BABOR Skinovage termékcsaládjának megkoronázásaként Ricky Welch megalkotott egy olyan arcmasszázst, mely ámulatba ejtette a masszázs tanfolyamon már részt vett kozmetikusokat.

Az arcmasszázs több kultúra mozdulatait is tartalmazza, teljes időtartama 20 perc. Ez egy vérbeli arcmasszázs, de a metódus miatt az egész testre kifejti hatását, fejmasszázst, nyirokmasszázst, akupresszúrás pontok stimulálását is tartalmazza.

A kezelés menete:

 • Bőr letisztítása, tonizálása
 • Peeling
 • Ricky Welch Masszázs
 • Tápláló pakolás
 • Befejező krém

Babor Skinovage PX

A Babor intelligens prémium bőrápoló- családja, a SKINOVAGE PX egyedileg van tervezve, hogy pontosan azt adja a bőrnek, amire szüksége van. A válogatott aktív formulák, amelyek mind különböző bőrigényeknek vannak kifejlesztve, kompenzálják a bőr természetes hibáit, és reaktiválják a bőr saját mechanizmusát.

Doktor Babor kezelések:

Precíz megoldásokat biztosít minden szépségigényre. Válogatott aktív összetevőin alapuló nagy hatékonyságú formuláival a DOKTOR BABOR szettjeivel új korszak kezdődött a orvoskozmetológia területén. A DOKTOR BABOR mottója: Hatékonyabb- Precízebb- Innovatívabb Termékcsaládjaival széleskörűen tudjuk a bőr különböző problémáit kezelni, hatóanyagainak töménysége egyedülálló, mely azonnali látványos változást eredményez. Feszesítés, regenerálás, halványítás, hidratálás, extra érzékeny bőrök kezelése, és ez csak a lehetőségek egy szegmense, amit a Doktor Babor termékeivel kezelhetünk.