Close
Book Your Reservation

Japán izületkimozgató masszázs

Alternatív mozgás-és masszázsterápia

A nyugati medicina szerinti diagnózis alapján speciális természetgyógyászati állapotfelmérő módszerek elvégzése után, olyan, a távol-keleti gyógyászatban ismert mozgássorok végzésére tanítja meg betegét/vendégét, amelyek annak gyógyulását/egészségmegőrzését, mint kiegészítő gyógymódot szolgálja. A terapeuta kompetencia szintjén masszázsterápiát végez.

Japán izületkimozgató masszázs:

Ősi keleti masszázsfajta. A buddhista kolostorokban a shaolin szerzetesek a harcosok egészségét és energiáit tartották karban vele.
Európában, mint az ősi Japán masszázson alapuló forma vált népszerűvé, s mint általában a keleti masszázsokat, ezt is földön, laza, könnyed öltözékben végzik.
A Yumeiho masszázs leginkább a svéd masszázs-, az akupresszúra- és a kiropraktika- kellemes ötvözete. Alapelve: „testsúlyközpont-eltolódás”. A masszázs célja a test szimmetriájának helyreállítása, izomlazítás, energiaáramlás blokkjainak oldása.

A masszázs a mindennapos stressz által bemerevedett izomzatot remekül ellazítja, így visszaállítja a szervezet megfelelő vérellátását, javítja a keringést és segíti az energia-, vagyis a „csi” szabad áramlását.

 

A kezeléshez laza sportruházatra van szükség, melyet kérünk hozzanak magukkal.