×

Sütik kezelése

Close
Book Your Reservation

Méregtelenítő mézes masszázs

Az aranysárga édességet magas vitamin-, ásványi anyag- és enzimtartalma miatt a bőr és a test szépítésére is bevetik. Ez korántsem új keletű dolog, több száz éve alkalmazza a tibeti és az orosz népi gyógyászat. A méz nem csak akkor tesz jót szervezetünkkel, amikor cukor helyett fogyasztjuk, hanem kívülről is szépít, és kényeztet.

 

A méz vitamin-, ásványi anyag (kálcium, réz, vas, cink) és antioxidáns tartalma mélyen bejut a bőrbe, a salakanyagokat kiszívja, és magába gyűjti, melynek paskolással történő eltávolítása kicsit kellemetlen lehet.
A mézes masszázs a méz gyógyító erejét hasznosító módszer a szervezet tisztítására, méregtelenítésére. Ideális módszer a teljesítmény és az általános közérzet fokozására is.
Reflektorikus úton fejti ki fájdalomcsillapító, izomlazító, immunrendszer erősítő és egyúttal salaktalanító hatását. Emellett erősíti az idegeket és az emésztést.
A mézes masszázs hatékonyan alkalmazható gerincbántalmak, nyak-, váll- és hátfájdalmak, reumás panaszok, neuralgiák, ízületi problémák, fájdalmak, hólyagbántalmak, migrén, visszatérő fertőzések, krónikus kimerültség és depresszió esetén.