×

Sütik kezelése

Close
Book Your Reservation

Oxigén kezelés

 

25 éves kor után a bőr oxigénmegkötő képessége csökken. a lecsökkent oxigén szint következtében a bőr anyagcsere folyamatai lelassulnak, ezáltal a bőr fakóbbá válik, ellenálló képessége csökken, öregedési folyamatai gyorsulnak. Ezért bőrünk természetes- és egészséges struktúrájának megtartása érdekében szükséges a rendszeres oxigén- és egyéb hatóanyagok pótlása.

Az oxigén elengedhetetlen elem az életünkben, nem csak a légzéshez, hanem testünk minden egészséges folyamatához szükséges. Tökéletes sejtosztódás csak megfelelő oxigén szint jelenlétében lehetséges, ezért ezt szervezetünkben, bőrünkben pótolni kell.

OxyDream kezelés

Az OxyDream kezelés esetében egy speciális pisztollyal hatóanyagokat fújunk a bőrre, és és állandó nyomású tiszta oxigénnel bedolgozzuk azt a mélyebb rétegekbe. Az oxigén és a hatóanyagok beépülnek a bőrbe, ennek következtében az üdébb, frissebb lesz. Oxigén jelenlétében a sejtek egészségesen tudnak osztódni, a hatóanyagok be tudnak épülni, ezért kiváló feszesítő kezelés is.

A kezelés minden korosztálynak ajánlott, mert nyugtatja a fiatalabb gyulladt bőrt is, illetve feltölti  a mimikai ráncos, petyhüdtebb bőröket is.

A kezelés önmagában is végezhető, amikor azt peeling előzi meg, és kényeztető masszázs-, pakolás követi. Kiegészítő kezelés is lehet egy tisztítás-, ultrahangos kezelés-, vagy mezoterápia után.

OxyDream kezelés 70 perc

  • letisztítás
  • peeling
  • Oxyspray kezelés
  • masszázs
  • pakolás
  • befejező krém

OxyDream kiegészítő kezelés 20 perc

A kiválasztott kezelésbe építve 20 perc Oxyspray kezelés

OxyOasis refresh – Oxigén inhaláció 20 perc

Az oxigén inhaláció azonnali mentális és fizikai erőnlét fokozódást biztosít, növeli a vitalitás energiát, megkönnyíti a szív munkáját és fokozza a relaxációs hatást. Segíti az anyagcsere folyamatokat, fokozza a diéta és zsírégetés hatékonyságát. Nyugtatja, pihenteti az elmét, csökkenti a depresszió mértékét.