Close
Book Your Reservation

Rólunk

Kedves Vendégeink,

a Shaolin Stúdiót azért hoztuk létre, hogy a nyugalom szigetére kalauzoljuk vendégeinket. Hozzánk belépve, feltöltődhetnek energiával, elfelejthetik a mindennapi stressz okozta feszültséget gyógymasszázs- és wellness szolgáltatásaink segítségével.

Stúdiónkban megtalálhatják a nyugati masszázs stílusokon kívül a keleti masszázs formákat is.
A Do-In szelíd gyakorlatai feltöltik testét és lelkét energiával, miközben képesített oktatónkkal együtt gyakorolják annak egyszerű mozgássorozatait.

Legújabb LPG gép, a CELLU M6 INTEGRAL 2®, ma a non-invazív test- és arckezelések egyik csúcskezelésének számít a szépségiparban, és a gyógyászatban. Gépünk alkalmazza az Endermologie™ exkluzív sejtstimulációs technikát, amelynek segítségével vákuumos kötőszöveti masszázs kezeléseket végzünk. Segítségével arcfiatalítás, alakformálás, testkarcsúsítás, izom- kötőszöveti regenelálódás egyaránt elérhető.

Kozmetikusaink elektroporációt,azaz a tű nélküli mezoterápiát alkalmazzák az anti-aging kezelésekhez, kiegészítve a JEAN D’ARCEL kiváló minőségű válogatott hatóanyagokat tartalmazó kozmetikumaival, illetve a megbízható Binella ortomolekuláris rendszer szérumaival.
Ugyanakkor az alpesi Kurland® kezeléseket azok számára ajánlják, akik valóban “a természet erejével” kívánnak szépülni.

Stúdiónkban teljes spa élményt kínálunk finn szaunánkkal és Relax infraszaunánkkal.
Azon vendégeink számára, akik meg szeretnék őrizni nyári színüket, szoláriumunkban van rá lehetőségük, a legkorszerűbb új Hot Chocolate Brown®  csöveink segítségével, melyeket szigorú belső protokoll szerint cserélünk.

Szakembereink segítenek abban, hogy ingyenes állapotfelmérés alapján teljesen személyre szabott kezelésben, vagy kezeléssorozatban részesülhessen!

 

Várjuk szeretettel minden kedves vendégünket stúdiónkban!

 

Mottónk:

“Az egészség a legnagyobb ajándék, az elégedettség a legnagyobb gazdagság, a hűség a legjobb kapcsolat.” (Buddha)

about-us

TV2 / Több mint TestŐr

TV2 / Több mint TestŐr

Shaolin Studio - Több mint TestŐr rádiós riport (2019)

Shaolin Studio - Több mint TestŐr rádiós riport (2016)