Close
Book Your Reservation

Anti-Aging elektroprációs, tű nélküli mezoterápia

 

Bőrünk felépítése igen bonyolult, a hatóanyagok bevitele kívülről rendkívül korlátozott. A barrier funkció gátolja a víz- és elektrolitok kiáramlását, és a bőrbe kerülő anyagok felszívódását. Ennek köszönhetően ,a kozmetikai készítmények csak csekély mennyiségben szívódnak fel. A kozmetikusok hosszú ideje keresik a hatóanyagoknak a bőrünk mélyebb rétegeibe való bejuttatásának fájdalommentes kezelési formáját.Erre jelent megoldást az elektroporáció,azaz a tű nélküli mezoterápia,mely egy rendkívül kíméletes,és egyben hatékony alternatív módszer a mikrobiológiailag tiszta ampullák bőrbe való juttatására. A hatóanyagok akkor fejtik ki hatásukat a legintenzívebben, ha pontosan oda kerülnek – lehetőleg maximális koncentrációban -, ahol be szeretnénk avatkozni a szervezet működésébe- ebben segít a tű nélküli mezoterápia precízitása.

A készülék által kibocsájtott speciális elektromágneses hullámok virtuális nyílásokat hoznak létre a bőrfelszíntől a mélyebb rétegek felé. Ezeken keresztül a bevitt hatóanyagok egyedülállóan hatékony módon szívódnak fel a bőrben.

A szükséges kezelések száma függ a használt frekvenciától,a kezelt bőr állapotától,az elérni kívánt céltól,illetve a használt hatóanyagtól.

Eredményesen lehet kombinálni az elektroporációt a mikrodermábrázióval,igy a bőr áteresztőképessége jelentősen megnő. Elősegíti a mikro- és makromolekulák bejutattását a bőr mélyebb rétegeibe ,beleértve azokat a tömény hatóanyagokat is, melyeknek magas a molekulasúlyuk. Ilyen a kollagén, elasztin, aminosavak, hyarulonsav,vitaminok. Az anyagok áthatolása nem okoz fájdalmat,károsodást vagy kellemetlen érzést. Az eddig alkalmazott módszerekhez képest a tű nélküli mezoterápia akár a hatóanyag mennyiség 400-szorosát is képes bevinni a szarúréteg alsó részébe, az az alatti rétegekbe pedig azok 1200-szorosát is.