Close
Book Your Reservation

Cocoon Wellness Pro

Amerikában pillanatok alatt a legfelkapottabb fittness-welness géppé vált a Cocoon Wellness Pro infraszauna. Nemcsak hollywoodi sztárok és élsportolók használják, hanem minden amerikai, aki szeretne alakotformálni, fogyni, az állóképességét-, és a fizikai – szellemi egészségét kondícióban tartani. Magyarországon egyedül nálunk érhető el ez a professzionális szolgáltatás.

A Cocoon Wellness Pro hatékonyan erősíti az immunrendszert, kiválóan alkalmas fogyókúrás programok kiegészítésére. Méregtelenítő hatása rendkívül intenzív, rendszeres
használata kiváló alakformáló, keringésjavító. Jelentősen csökkenti narancsbőr látható jeleit, kiválóan alkalmas kozmetikai előkezelésre.

Cocoon Wellness Pro dozírozás:

A legjobb eredmény érdekében használja 2-3 alkalommal hetente, az első 4 hét alatt, majd ettől kezdve heti 1-2 alkalommal.

A Cocoon Wellness Pro infraszauna innovációi:

Mély-meleg terápia:

A Cocoon Welness Pro készülék  szabadalmaztatott mikroprocesszor által vezérelt mély-meleg terápiás funkciójának köszönhetően, a kezelés során nő a szervezet maghőmérséklete, fokozódik a szív és érrendszer működése, nő a kalória felhasználás mértéke és gyorsul a méregtelenítés folyamata.

Gemstone Infra szauna rendszer:

A kabin különleges,  többfunkciós, rövid, hosszú és közepes hullámhosszon képes az infrahő sugárzásra, amely mély és különösen hatékony behatolást biztosít a szövetek mély rétegeibe. Ez módszer lehetőséget biztosít, hogy természetes hőenergia keletkezzen mélyen a szövetekben ezzel fokozva sejtek vér-, oxigén- és táplálék ellátási folyamatait. Ez az infra rendszer különösen hatékony méregtelenítést biztosít.

Kombinált infraszauna és mély-meleg terápia:

A CocoonWelness Pro készülék lehetőséget teremt a száraz hő és az infra szauna kínálta előnyök kombinálására. A két funkció együttes alkalmazása, egymás funkcióit erősítve, minden eddiginél hatékonyabb kezeléseket biztosít a testsúly csökkentés, az alakformálás és a méregtelenítés területén .

Hipertermikus edzések, aktív hőterápiás, kardió és erőnléti edzések gumiköteles edzőrendszer:

Tudományos kísérletek igazolták, hogy a magas hőmérsékleten végzett fizikai aktivitás jelentősen   növeli az edzés közben elégetett kalória mennyiségét. Az aktív hő terápia során végzett gyakorlatok hatékonyabban növelik az állóképességet, fizikai erőt és növelik az edzés hatékonyságát. Ez a módszer jelentősen csökkenti a ráfordított idő mennyiségét, ami azonban nem megy a teljesítmény és az eredmény rovására.

Oxigén inhaláció:

Az oxigén inhaláció növeli a szervezet vér oxigén szintjét, fokozza a sejtek oxigén ellátottságát, mely során gyorsul a sejtszintű anyagcsere. A hőterápia során belélegzett dúsított oxigén hatékonyan fokozza az agyműködést, a hormonháztartás működését, segíti a regenerációt, és elősegíti a relaxációt.

Ergonomikus ágy vibrációs masszázs funkció:

A különlegesen kialakított, kényelmes párnázattal ellátott vibrációs, ergonómikus masszázságy kezelés közben segíti az izmok ellazulását, a pangó nyirokfolyadékok kiürítését, és a kellemes kikapcsolódást.

Himalája sóterápia:

A Cocoon Welness Pro készülék arc levegő hűtőrendszere fel van szerelve egy különleges himalájai só tömbbel, amely kellemes sós levegőt biztosít. A sós levegő hatékonyan segíti a légutak tisztulását, és kellemes relaxációt biztosít kezelés közben.

Jádeköves masszázságy:

A 96 jáde kőből álló kivehető párnázat maximalizálja az infra hő sugárzás hatékonyságát kezelés közben. A jáde kő természetes vezetője az infra sugárzásnak, mely még hatékonyabb kezeléseket biztosít a felhasználó számára.

Aromaterápia:

Az aromaterápiás kiegészítés a felhasznált különlegesen tiszta gyógynövény alapanyagú illóolajai segítik a relaxációt, nyugtatnak vagy éppen élénkítik az elmét.

Testtekercselés:

A kezelés során opcionálisan végezhető testtekercselés, mely területi alakformálást biztosít, és a közvetlenül a kívánt helyen fejti ki hatását. A tekercselés során felhasznált zsírégető- vagy bőrfeszesítő kozmetikumok maximalizálják a kezelések hatásait.

30-45  perces előre beállítható programok:

A Weight Management program: a Weight Managmant program extrém magas hőmérséklet segítségével maximalizálja a szervezet kalória égetését, csökkenti az étvágyat és gyorsítja az anyagcsere folyamatokat. A beépített edzőrendszer használata fokozza a kezelés hatását.

 A Fitness program: a Fitness program hatékonyan hasznosítja a magas hőmérsékletet, fokozva ezzel a szív- és érrendszer teljesítményét, növeli az állóképességet és a kitartást. A beépített edzőrendszer használata segíti és gyorsítja az izomépítést.

 A Wellness program: a Wellness program közepes hőmérsékletű beállítása jobb közérzetet, pihentetőbb alvást, jobb állóképességet , rugalmasságot és méregtelenítést biztosít.

 A Relax program: a Relax program egy alacsonyabb hőmérsékletű program, mely segít elérni a mély. pihentető relaxációs állapotot.

 A Pover Nap: a Pihentető alvás  program alacsonyabb hőmérsékleten biztosít 20 percnyi kikapcsolódást és feltöltődést.

Cocoon Wellness Pro egészségvédő hatásai:

A hőszabályozásos alakformálásban az emberi test kétszer nagyobb térfogatú verejtéket ad le, és az ebben lévő méreganyagok aránya akár háromszoros is lehet.

A rendkívüli izzasztó hatás felgyorsítja az anyagcsere-folyamatokat, méregtelenít és tisztítja a veséket. A vérkeringés serkentésével megelőzhetőek a szív- és érrendszeri megbetegedések, és a cukorbetegség kialakulása is. Hatékonyan edzi az immunrendszert, és növeli a szervezet ellenállóképességét, korlátozza a baktériumok és vírusok szaporodását.

A testszövetekbe mélyen behatoló hő hatása elősegíti a sebek gyors gyógyulását is, az izmok oxigénhiányának megszüntetésével gyorsabban gyógyulnak a rándulások, izomhúzódások és egyéb sportsérülések. Csökkenti az izomlázat.

Gyógyítóan hat a különböző bőrbetegségekre, pl.: aknék, ekcémák, pikkelysömör.

A meleg fájdalomcsillapító hatású, így enyhíti a fülfájás-, torokfájás-, ízületi gyulladások-, izomfájdalmak-, izomgörcsök kellemetlen tüneteit. Növeli az állóképességet és a test energiaszintjét. Fokozza a szellemi képességeket és összpontosítást.

Cocoon Wellness Pro szépítő hatásai:

Egy kúraprogram alatt a bőr megfiatalodik, mert az intenzív verejtékezés során a pórusok mélyrehatóan megtisztulnak. A hőterápia széppé, tisztává, fiatalosan puhává, bársonyossá teszi a bőrt. A bőr alatt lerakódott gélszerű méreg- és salakanyag lebontásával, eltávolításával segíti elő a narancsbőr megszűntetését. Rendszeres használata testsúlycsökkenést eredményez. Alakformáló, a zsírcsoportokat fellazítja, az izomzatot a nyirokfolyadék intenzív keringésével átrendezi.

Az infraszauna hatékonyan erősíti az immunrendszert, kiválóan alkalmas fogyókúrás programok kiegészítésére. Egy 30 perces kezelés 1000-1200 kalória elégetését jelenti. Méregtelenítő hatása rendkívül intenzív, rendszeres használata kiváló alakformáló, keringésjavító, jelentősen csökkenti narancsbőr látható jeleit, kiválóan alkalmas kozmetikai elő és utókezelésre is, 15 km intenzív futótréningnek felel meg a masszás ágy  egyidejű használatával.