×

Sütik kezelése

Close
Book Your Reservation

Emotion RF4 (rádiófrekvenciás testkezelés)

Az Emotion RF4 multipoláris rádiófrekvenciás technológia a legújabb tudományos fejlődést kínálja a cellulit kezelésben, a testformálásban, a zsírbontásban a bőrfeszesítésben és az öregedés ellen.

A MultiPolar RF™ technológiának köszönhetően mind a bőrfeszesítő, mind pedig a cellulit csökkentő és zsírbontó hatás minden korábbi RF technikáknál hatékonyabban érvényesül a bőrfelszínen és a mélyebb szöveti régiókban egyaránt.
A bőrbejutás mélysége változtatható, így egy időben melegíti a mély és felszíni szövetrétegeket a bőrben.

A helyileg keletkezett hő hatására a kezelt területen feloldódnak a zsírsejtek, zsugorodik a zsírréteg, fokozódik a vér-és nyirokkeringés, amely felgyorsítja a szöveti anyagcseretermékek elszállítását. A megélénkült oxigénellátás hatására nő a kollagén- és elasztin rostok termelődése, így a bőrfeszesítés is megkezdődik.
A multipoláris rádiófrekvenciás készülék mind testen,mind pedig arcon kiválóan alkalmazható.Kezelést a formálni kívánt területenként heti egyszer lehet elvégezni.A kezelést követően nyirokmasszázs elvégzése kötelező a szövetben felszabaduló méreganyagok elvezetése érdekében.