×

Sütik kezelése

Close
Book Your Reservation

InfraSlim X infrabicikli

Az InfraSlim X fekvő infrabicikli páratlanul sokoldalú, legújabb generációs készülék az egészség megőrzéséért és a hatékony alakformálásért.

Az InfraSlim X fekvő infrabicikli hatékonysága az alakformálásban azért egyedi és kiemelkedő, mert miközben az infrasugarak a bőr alá hatolva a zsírszövetekben beindítják a méregtelenítést és a zsírbontást, valamint fokozzák a vér- és nyirokkeringést, az ezzel egyidejű aktív testmozgás sokszorosára növeli a készülék hatékonyságát. Az infrasugárzásnak köszönhetően a sejtek kiválasztják a felesleges anyagokat, melyek a kiválasztó szerveken keresztül és a verejték útján ürülnek a szervezetből. Az intenzív izommozgás az, ami maximálisra fokozza a folyamat gyorsaságát és eredményességét. Az izmok működése a nyirok áramlásában meghatározó fontosságú, mivel az izomösszehúzódások pulzáló jellege vákuumot képez az erekben. Ez a hatás épp olyan, mint a szív munkájáé a vérkeringésben.

A legmodernebb technológiákat ötvöző kombinált fitness eszközök közé tartozik, amely teljesen kikapcsol, testedzést biztosít, hatékony fogyást tesz lehetővé, állóképességet növel, szervezetet méregteleníti és bőrünket szépíti.

 • hozzájárul a gyors testsúly-csökkenéshez
 • segít elérni a megfelelő testsúlyt és kondíciót
 • támogatja a szervezet méregtelenítő folyamatait
 • rendkívül eredményes a narancsbőr kezelésében
 • aktiválja a nyirok- és vérkeringést
 • erősíti az immunrendszert
 • mérsékli a mozgásszervi panaszokat
 • fontos szerepet játszik a szív- és érrendszeri és egyéb betegségek megelőzésében
 • regenerálja a sérült szöveteket
 • bőrszépítő hatása van
 • fokozza a fizikai teljesítő- és állóképességet
 • hozzásegít egy általános jobb közérzet kialakításához és megtartásához

Az InfraSlim X készülék zárt kabinjában 3 db infrasugárzó van elhelyezve el,melyek összteljesítménye 900 Watt. Ezek szolgáltatják az edzés közbeni infrahőt, a sugárzás hatására pedig beindul a méregtelenítés. Tágulnak a hajszálerek, felgyorsul a vér- és nyirokkeringés. Az infrasugárzás rugalmasabbá teszi a kötőszöveteket, és segíti az optimális oxigénfelvételt. Az oxigéngenerátor eközben 3 liter 90%-os tisztaságú oxigént állít elő percenként.
A kabinban 1200 Watt teljesítményű vákuumszivattyú biztosítja a vákuumerősség szabályozásával a kötőszövetek stimulációját, ami szintén hozzájárul a méreganyagok távozásához a sejt közötti térből. A 6 Wattos kollagén-fény LED-ek a javítják a bőrszövet rugalmasságát és vízmegkötő képességét.
A gép belseje az ózon-sátorhoz áll legközelebb, melyben a kezelt vendég mellkastól lefelé részesül az ózonterápiában. A kezelés feszesíti és tisztítja a bőrt, és jótékonyan hat a sejtanyagcsere-folyamatokra. Növeli a szövetek oxigénellátását, és tisztítja az ereket a bennük felhalmozódott lerakódások oxidálásával.
A kezelést kiegészíthetjük aromaterápiával is, melynek alkalmazása opcionális. A gép csak abban az esetben permetezi a kezelő térbe a higított illóolajat, ha azt a felhasználó szeretné. Az edzés intenzitása szintén az egyedi beállításokon múlik, minden a felhasználó kényelme és igénye szerint lett kialakítva.

Az InfraSlim X hatása az alakformálásra.

A kozmetika és a gyógyászat számára az ún. IR-A (közeli infravörös fény), vagyis a 780-1400 nm-es tartomány a jelentős, mivel ennek penetrációja a legmélyebb, akár 3-5 cm: egészen a szubkutiszig, azaz bőralja szövetig terjedhet, különösen az alacsonyabb, 850-900 nm-es hullámhossz tartomány, melyet az infraszaunák is használnak. Az infraszauna, amely az elmúlt években egyre növekvő népszerűségét fogyasztó, méregtelenítő, narancsbőr csökkentő és regeneráló, immunerősítő hatásának köszönheti.
Az emberi test 70%-a, vérünk 80%-a víz, ami az infrahővel való kezelés szempontjából azért rendkívül fontos, mert a infravörös fény keltette rezgésre a vízmolekulák rezonálnak és aktívvá válnak. Ez a folyamat segíti az optimális oxigénfelvételt, amely InfraSlim X használatakor a kiegészítő oxigénterápia révén maximális hatásfokkal tud végbemenni. Az infravörös fény a molekulákat saját energiájával gerjeszti, ezáltal a szövetekben magasabb energiaszint alakul ki, ami az ennek megfelelő fiziológiás változásokkal jár együtt, pl. a vérellátottság javulásával, az izomzat lazulásával, gyulladáscsökkentéssel, fájdalomcsillapítással.
Mivel a szervezet mindössze 30-50 percnyi infrasugárzás alatt akár 300-500 kalóriát is képes elégetni, az InfraSlim X technológia meghatványozhatja az edzés eredményességét. A technológia lényege, hogy a fent említett élettani hatásokat egy kényelmes, de mégis minden izmot átmozgató kardió edzéssel ötvözve emeljük egy új szintre a felhasználók számára. A testedzést a mágnesfékkel ellátott fekvő szobakerékpár biztosítja, amely kényelmes, könnyedén használható, így olyanok számára is lehetővé teszi a testedzést, akiknek az edzőtermi edzés túlzottan megerőltető, mindemellett az infrával megtámogatott teljes testet átmozgató edzéssel akár több, mint 1000 kalóriát is elégethetünk 30 perc alatt.

Az InfraSlim X fekvő infrabicikli hatása a méregtelenítő folyamatokra.

Az InfraSlim X fekvő infrabicikli használata közben a leadott súly 80%-a víz, a további 20%-ot azonban zsír, koleszterin, zsírban oldódó nehézfémek (ólom, higany, kadmium, alumínium) és más mérgező anyagok (dioxin, vegyszermaradványok stb.) kiürülése okozza. Ilyen rendkívüli mértékű méreganyag-kiválasztást eddig csak kiemelkedően intenzív sportok esetében, például a hosszútávfutásnál figyeltek meg. Tovább növeli az eredményességet a vákuum technológia alkalmazása, ami köztudottan hozzájárul a felesleges anyagok kiválasztásához, a zsírégetéshez és a letapadt kötőszövetek lazításához, valamint bőrtisztító, bőrfeszesítő hatásának köszönhetően igen látványossá teszi a kezelés eredményét. Már egy kezelés után szemmel láthatóan csökkenti a narancsbőrt.

Az InfraSlim X fekvő infrabicikli szerepe a különböző betegségek megelőzésében.

Az infravörös sugárzás a legjótékonyabb élettani hatású, nem véletlenül használják a gyógyászatban és rekreációs területen egyaránt. Jelentős szerepe lehet a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának megelőzésében, illetve a már kialakult tünetek kezelésében, mivel értágító, keringést serkentő hatása megakadályozza a kapilláris erekben a vérlemezkék lerakódását. A cukorbetegségben szenvedők esetében – ugyanennek a jótékony hatásmechanizmusnak köszönhetően – megelőzi a súlyosabb szövődményeket, a szövetek elhalását. Mivel az ízületek akadálytalan működését is támogatja a mélyre hatoló hőenergia, a mozgásszervrendszeri panaszokat is mérsékeli, és egyben fokozza a fizikai teljesítőképességet. Természetesen, egészséges szervezetben ugyanezek a folyamatok egy jobb közérzetet és nagyobb fokú vitalitást eredményeznek.

Az InfraSlim X és az oxigén terápiás edzés együttes hatása.

Egy oxigéngenerátor a belélegzett környezeti levegőhöz extra oxigént adagol egy légzőcsövön keresztül. Így 20%-ról mintegy 60%-ra növeli a belélegzett oxigén mennyiségét. Az extra oxigén az összes létfontosságú szerv egészségére hat, javítja a kondíciót, a hangulatot, állóképességet, és fokozza a mentális teljesítményt is. A kiegészítő oxigénadagolás hozzájárul a sejtek megfelelő működéséhez és megkíméli a szervezetet az izomláztól.

Kollagén terápiás edzés az InfraSlim X biciklin.

A kollagén -fényterápia, egy fotobiostimulációs eljárás a szervezet kollagén és elasztin rostok termelésének serkentésére, melyet a speciális 630 nm-es hullámhossz-tartományban vörös fényt sugárzó LED-ek biztosítanak. A kollagén az a természetes fehérje, amely a test elsődleges szöveteinek, a kötőszövetnek a struktúráját alkotja, és biztosítja a szervek és a szövetek rugalmasságát. A bőrünk 75%-a kollagénből épül fel, és összességében a testünk fehérjéjének kb. 30%-a kollagénből áll.
A kollagén-fényterápiás kezelés hatására a kollagén rostok visszaépülnek, feszesedik a bőr- és a kötőszövet, csökkennek a gyulladások, valamint javul a víz- és az oxigénfelvétel. A bőr visszanyeri rugalmasságát és vízmegkötő képességét. Az erek is megerősödnek, és a jobb vérellátás következtében a bőr természetes regenerálódása felgyorsul. A szem és ajak körüli ráncok halványulnak, és megszűnnek a szem alatti táskák. A fokozott kollagén szintézis a bőr ásványianyag-háztartását is egyensúlyba hozza, összehúzza a pórusokat és segíti a sebgyógyulást.
A kollagén támogatja a porcsejtek aktivitását, részt vesz folyamatos megújulásukban, és egyensúlyban tartja a porcok optimális működéséhez szükséges vízháztartást.

Aromaterápiás edzés az InfraSlim X biciklin.

Az aromaterápia alapja az illóolajok fájdalomcsillapító, stresszoldó, valamint érzelmekre és hangulatra való pozitív hatása. Az illóolajok nem csak csökkentik a stresszt, de fokozzák a keringést és a méreganyagok kiválasztását, valamint csillapíthatják a gyulladást. Az aromaterápiával kezelhetőek a bakteriális eredetű- vagy vírusfertőzések, égések, magas vérnyomás, légzési nehézségek, álmatlanság, depresszió és sok egyéb betegség is.
Miközben a mélyre hatoló infrasugarak serkentik a keringést, és fokozzák a sejtanyagcserét és méregtelenítést, az aromaterápia nem csak támogatja ezeket a jótékony folyamatokat, de segít a jó közérzet elérésében.

Ózonterápiás edzés az InfraSlim X biciklin.

Az ózonterápiát már az 1970-es évek óta alkalmazza az orvostudomány és a szépségipar, elsősorban immunerősítő, fertőtlenítő, valamint a bőrszépítő hatása miatt.
Az InfraSlim X által alkalmazott technológiához az ózon-sátor áll legközelebb, melyben a kezelt személy nyaktól lefelé, bőrlégzés útján élvezheti az ózonterápia előnyeit. Az ózonterápia feszesíti és tisztítja a bőrt, és jótékonyan hat a sejtanyagcsere-folyamatokra. Sokoldalú felhasználási lehetőségei közt szerepel a sebgyógyítás és fertőtlenítés, például fogászati kezeléseknél vagy herpesz ellen. Bőrstimuláló hatása eredményes a ránctalanításban és a bőr rugalmasságának helyreállításában.
Az InfraSlim X gépben az ózonterápia legfontosabb előnye, hogy kiegészíti azt a hatásmechanizmust, amelyet az öt technológia együttes erejével érünk el a maximális méregtelenítés és fogyás érdekében.

Programok:

A mozgás intenzitásával egyenes arányban nő a vér- és nyirokkeringés intenzitása, ezért lehetővé vált az InfraSlim X gépben, hogy a felhasználó maga állítsa be, hogy milyen típusú edzést szeretne végezni. Ugyanez igaz a különböző kiegészítő terápiák alkalmazására is, amelyek együttes használata lehetővé teszi, hogy a készülék egyedülállóan hatékony legyen az alakformálásban, ráadásul a felgyorsult anyagcsere miatt az edzést követő 2-8 órában további zsírbontás is várható.

LOW: 30 perc-es program az edzés nyújtotta örömöket biztosítja.
MEDIUM: 40 perc edzés során beindulnak a méregtelenítő folyamatok is.
HIGH: 50 perc az edzés során a méregtelenítő folyamatok mellett a fogyás is beindul.

INFRASLIMX dozírozása:

A legoptimálisabb eredmény érdekében használja 2-3 alkalommal hetente, az első 4 hét alatt, majd ettől kezdve heti 1-2 alkalommal.

A kezeléseink hatékonyságának érdekében, remek párosítás az LPG Cellu M6 INTEGRAL 2 által nyújtott vákuumos kötöszöveti masszázs kezelések. Mivel a testkezelés után jobban el tudjuk indítani a méregtelenítő és anyagcserefolyamatokat.

Árak:

30 perc 3500 Ft
40 perc 4500FT
50 perc 5500FT

Bérleteink:
30 perc 35000 FT 10+1 alkalom
40 perc 45000 FT 10+1 alkalom
50 perc 55000 FT 10+1 alkalom