Close
Book Your Reservation

Rehydra – Mélyhidratáló kezelés – Vagheggi kezelések

Vagheggi kezelések

Örömmel tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy kozmetikánkban bevezettük a Vagheggi termékeit. Szalonunkban több speciális kezelés közül választhatnak a problémás vagy értett bőrrel rendelkező vendégeink, melyeket a széles körben már jól ismert Vagheggi termékcsaládjával végzünk.

Vagheggi az első olasz cégek egyike, amely ötvözte a hagyományos természetes kozmetikumokat a legfejlettebb technológiával és kutatással, egyedi termékeket alkotva.

A Vagheggi termékcsaládjával történő kezeléseket nem csak azoknak ajánljuk, akik szeretnének gyors és látványos eredményeket elérni a kezelések által, de azok számára is, akiknek fontos, hogy kiváló és ellenőrzött minőségű növényi hatóanyagokkal készült termékeket használjanak.

Rehydra – Mélyhidratáló kezelés

Rehydra a Vagheggi ikonikus mélyhidratáló termékcsaládja, a leginnovatívabb kutatások és a legfontosabb környezetvédelmi szempontok alapján megújítva. Az új termékcsalád igazi személyre szabott kezelést nyújt, a hidratálás mellett hatékonyan és láthatóan képes reagálni a speciális igényekre is. Fő hatóanyaga a CUATETECO (mexikói árnika), multifunkcionális öko-fenntartható hatóanyag, amely segít normalizálni a hidratációért felelős összes mechanizmust a bőrben, javítja a bőr önregeneráló képességét. EXTRA HIDRATÁCIÓ: megoldást kínál az extra táplálást és hidratálást igénylő bőrre is, mélyhidratálás akár 100 órán át!

A kezelésben résztvevő termékeket 10% kedvezménnyel is megvásárolhatják a Vagheggi webshopjában a 36541820-es vevőkóddal. Webshop: https://vagheggi.hu/