Close
Book Your Reservation

Intense – Vagheggi kezelések

Vagheggi kezelések

Örömmel tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy kozmetikánkban bevezettük a Vagheggi termékeit. Szalonunkban több speciális kezelés közül választhatnak a problémás vagy értett bőrrel rendelkező vendégeink, melyeket a széles körben már jól ismert Vagheggi termékcsaládjával végzünk.

Vagheggi az első olasz cégek egyike, amely ötvözte a hagyományos természetes kozmetikumokat a legfejlettebb technológiával és kutatással, egyedi termékeket alkotva.

A Vagheggi termékcsaládjával történő kezeléseket nem csak azoknak ajánljuk, akik szeretnének gyors és látványos eredményeket elérni a kezelések által, de azok számára is, akiknek fontos, hogy kiváló és ellenőrzött minőségű növényi hatóanyagokkal készült termékeket használjanak.

INTENSE

Az Intense egy multifunkcionális és nagy hatékonyságú termékcsalád azoknak a nőknek, akik nagyon energikusan és intenzíven élik a mindennapjaikat, sokféle technikai eszközt alkalmaznak. Az Intense termékek a mai modern kori nők bőrének ápolását segíti abban, hogy kisimultabb, ragyogóbb és védett legyen az elektronikai eszközeink által kibocsájtott nagy dózisú „kék fény” és a környezet szennyezés okozta káros hatások ellen. A termékcsaládhoz tartozó szemránckrém egy habkönnyű textúrájú tápláló, bőrkisimító és feltöltő balzsam. Csökkenti a szemek alatt kialakuló táskákat, megvédi a bőrt a szmogtól és a „kék fénytől”, a technikai eszközök okozta stressztől. Neurokozmetikai kezelés az arc, a nyak, és a dekoltázs bőrére. Azonnali simító és bőrfiatalító hatással.

HATÓANYAGOK

Laminaria hyperborea: újra aktívvá teszi a kollagén-és elasztin szintézist, ezáltal segít csökkenteni az idegsejtek öregedését és felveszi a harcot a neuroageing ellen (chrono). Energetizált tengervíz: láthatatlan védőpajzsot nyújt a bőr felületén és a mélyebb rétegekben is, megkötve és semlegesítve a bőrbe felszívódó káros anyagokat (city pollution). Theobroma cacao: “Criollo Porcellana” a kakaók királya, ez a hatóanyag növeli a bőr rugalmasságát és csökkenti a computerek, okostelefonok, tabletek által kibocsájtott kék fény okozta károsodást (computer e connected lifestyle). Édes mandula kivonat és hialuron sav: hidratáló és lifting hatást kelt.

A kezelésben résztvevő termékeket 10% kedvezménnyel is megvásárolhatják a Vagheggi webshopjában a 36541820-es vevőkóddal. Webshop: https://vagheggi.hu/